PROMOSI KEAHLIAN

PROMOSI KEAHLIAN HIGOAT
(*Jadi ahli terus dapat bonus bulan pertama!!)

Pek Keahlian Higoat (KH)
- bernilai RM 230.00 (*terus masuk 100PV)
- mengandungi:
1) kit ahli
2) 7 kotak susu Higoat (bernilai RM36.60 sekotak)
- berat: +- 25 kg

Kos penghantaran Poslaju: RM 32.00 S/M sahaja.
Ambil sendiri di stokis: RM 0.00
Penghantaran ke rumah (Teluk Intan shj.): RM 0.00

SEKIRANYA BERMINAT UNTUK MENYERTAI RANGKAIAN NURIALBAKR, SILA ISI BORANG KEAHLIAN DI SINI.

Senarai Harga Pelanggan

Senarai Harga Pelanggan

Food Supplements

Tepung Susu Kambing Hi-Goat

HARGA = RM36.60


  • Sesuai kepada mereka yang alah kepada susu lembu dan laktosa (lactose)
  • Kaya dengan Protein, Enzim, Mineral & Vitamin yang penting untuk kesihatan
  • Menolong mencegah kanser, rawat gastrik, ulser perut, demam kuning, asma (semput), sukar tidur, penyakit kulit, hepatitis A, Migrain, masalah buah pinggang, awet muda, dll.
  • Menguatkan sistem imunisasi paru-paru, juga bersifat anti-arthritis (inflamasi sendi)
  • Menyeimbangkan kandungan gula dalam darah
  • Meningkatkan daya ingatan, kepekaan & penumpuan diri

Pil Susu Kambing HR  (OUT OF STOCK!!)

HARGA = RM22.00

  • Sesuai utk semua peringkat umur terutama kanak2, ibu mengandung & orang2 tua.
  • Kombinasi Susu Kambing, Laktosa, Gula Mikrotal, Gum Arabic & perisa iaitu
- Perisa Semulajadi (Perisa Susu)
- Perisa Strawberi
- Perisa Coklat
- Perisa Kopi
  • Mengandungi Protein, Lemak, Karbohidrat, Enzim, Kalsium, Zat Besi, Vitamin A, B1, B2, C, Sodium & Potassium
  • Sebagai makanan tambahan, amat baik untuk demam kuning, penyakit kulit, pembentukan dan pemeliharaan tulang & gigi, mencegah Ulser Perut, Gastrik dll.
  • Disyorkan pengambilan 2 hingga 6 tablet sehari.

SpyHru Cafe HR

HARGA = RM22.00


  • Sesuai untuk semua peringkat umur
  • Kombinasi susu kambing, kopi, koko, krimer bukan tenusu dan spirulina (yang diternak secara persendirian beserta jagaan yang rapi)
  • Minuman ideal penjana kesihatan membantu proses pembuangan toksin, tingkatkan sistem imun, anti oksidan, mengurangkan risiko kanser, tingkatkan stamina, tenaga & membekalkan bekalan pelbagai vitamin & mineral kepada tubuh.

12 comments:

  1. Ana dah minum susu kambing ni Alhamdulillah sangat baik untuk kesihatan...dgn izin Allah
    artramle@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...wbt...
    umur sy 20 thn...sy mengalami penyakit tiroid.
    apabila sy minum susu kambing ini adakah penyakit tiroid sy berkurangan or brtambah???

    adkah sesuai untuk penyakit darah tinggi?

    wassalam.....

    ReplyDelete
  3. Husna.
    Insya Allah akan berkurang. Cuba dulu sebagai ikhtiar.
    Untuk penyakit darah tinggi jugak.

    Susu kambing tak panas. Ramai orang salah faham sebenarnya.

    ReplyDelete
  4. pil ni org pregnant boleh makan ke? tak panas?

    ReplyDelete
  5. tak panas.. pil ke.. susu ke.. semua tak panas.. yg panas tu daging kambing je.. susu kambing tak panas.. dan mmg org pregnant sgt digalakkan minum susu kambing.. kalau taknak, mkn pil susu kambing utk kesihatan janin.

    ReplyDelete
  6. baby sesuai x minum hi goat ni untuk hilangkan demam kuning?

    ReplyDelete
  7. Ada 2 cara:

    1) Ibu minum susu kambing, lalu menyusukan anak yg demam kuning.

    2) Beri 1/4 atau kurang daripada susu higoat yang telah dibancuh. Sehari sekali. (selebihnya boleh di minum oleh ibu)

    SEKIRANYA RAGU-RAGU, SILA DAPATKAN NASIHAT DOKTOR.

    ReplyDelete
  8. Susu ibu yang terbaik untuk hilangkan kuning (Jaundice) bayi baru lahir...

    ReplyDelete
  9. Sekarang nie tengah mengandung 6 bulan..ingat nak minum hi-goat n pil susu kambing tu..tapi tak tau nak belik kat mana area bangsar or selayang..

    ReplyDelete
  10. Mmg susah nak dapat kat area situ.. Tu sbb sy buat online..

    ReplyDelete
  11. Saya ahli HRgroup, kalau saya beli higoat melalui online adakah saya akan dpt harga ahli sama mcm harga semenanjung. Saya dr Miri Sarawak ini kerana di sinibtidak ada stokis hrgroup.

    ReplyDelete
  12. Salam..selepas minum susu ni ada healing of crisis tak?

    ReplyDelete

BIOASLI GLOBAL BUSINESS Rangkaian NURIALBAKR



PERAK


[VIP]NURIALBAKR - http://www.bioasli.com/?id=NURIALBAKR


NURIALBAKR ENTERPRISE

Premis STOKIS:

58E, Jalan Sidang, Kg. Pdg. Tembak,

36000 Teluk Intan, Perak.

Blog: http://atukclassic.blogspot.com/

H/P: 019-525 8199 @ 012-59 018 59

FACEBOOK: Rangkaian Nurialbakr


[VIP]puterinaz (Tlk. Intan) - http://www.bioasli.com/?id=puterinaz



KEDAH


[VIP]dynulbakr (Kulim / Pdg. Serai)

(STOKIS mobile) H/P: 019-66 585 99

http://www.bioasli.com/?id=dynulbakr

Website belian runcit -http://www.blogbioasli.com/dynulbakr/


[VIP]RAZISDYAN (PENDANG / BUKIT JENUN) - http://www.bioasli.com/?id=RAZISDYAN



SELANGOR


[VIP]adibakmal (USJ - Kota Kemuning) -http://www.bioasli.com/?id=adibakmal


[VIP]meyrahusna (Petaling Jaya/Siemens) -http://www.bioasli.com/?id=meyrahusna



NEGERI SEMBILAN


[VIP]alifiqbal (UiTM Kuala Pilah) - http://www.bioasli.com/?id=alifiqbal



KELANTAN


[VIP]monredi (Tumpat) - http://www.bioasli.com/?id=monredi